Malzemeler:
* 500 gr halka halka doğranmış kabak
* Tuz
Üzeri İçin:
* Büyük bir kase sarımsaklı yoğurt
* İsteğe bağlı zeytinyağı
* Tuz, pul biber
Afiyet Şeker Olsun..
* Her türlü sebze ile yapabilirsiniz.
* Sebzelere önceden tuz atabilirsiniz.
* İsterseniz ızgara sırasında kabaklara çeşitli baharatlar koyabilirsiniz.
* Sarımsaklı yoğurt üzerine yağ dökmek size kalmıştır.
* Üzerine yağ dökmezseniz tam diyet yemeği olur.
* Üzerine dökeceğiniz yağ çeşidi size kalmıştır.
* Ben tereyağ yakıp döktüm kabak mantısı gibi oldu.
* Tuz, yağ, baharat sarımsak miktarları size kalmıştır.
* Üzerini taze nane veya dereotu ile süsleyebilirsiniz.
KÖPEKSİZ KÖY BULDULAR, DEĞNEKSİZ GEZİYORLAR.
No comments:
Post a Comment