Monday, November 18, 2013

Gülihan'nin Diyetle İmtihanı 44. Gün


Selamün Aleyküm

Mutluluktan hücreleri parçalanan Gülihan akşamı iple değil halatla çekiyor :))))

Hepsiburada.com'dan sipariş verdiğim dört gözle beklediğim kitaplarımda geldi. Taylan Kümeli hanım ile kızı Elif Ezgi Uzmansel'in hanımcığımın beraber düet yaptıkları kitap açıkçası çok beğendim. Her mevsim neler yiyebileceğimizi ama lezzetli bir şekilde öyle diyet diye değil ömür boyu nasıl beslenmemiz gerektiğini öğreten paylaşan bir kitap sevdim seni kitap.

Ariyetten bir çok kere bahsettim ama tekrar bahsetmek isterim Elif Ezgi Uzmansel hanımcığım çok mütevazi bir insan ilk defa bir kitap yazarı benimle konuştu :)))))) Çok hanım hanımcık çok naif ve çok çok çok yardım sever Annesinin onun için hazırladığı listeleri bu siteden hiçbir kar beklemeden bizlerle paylaşıyor paylaşmaklada kalmıyor daima yorumlarınza sorularınıza içtenlikle cevap vermeye çalışıyor Rabbım hayırlı dualarını kabul eylesin çok güzel bir hizmet bence kilodan dertli insanlara yardım ediyor destek oluyor ah ah çekmeyen bilmez :)))

Kendisi ile tanışmama vesile olan İnstagram arkadaşlarımdan da Allah razı olsun. Bir Gülbin'imiz var o kadar yardım sever ki bizi gün gün takip ediyor destek veriyor bir kardeş gibi ablalarına yardımcı oluyor. Ben ilk onunla tanıştım onunda bir kilo verme macerası var bu listeler sayesinde vermiş kocaman bir aile olduk yaza fit girecek olan kocaman bir ailecik:))


gulihan nin diyetle imtihani 44 gun 1










Buda Elif Ezgi Uzmansel' in kendi kaleminden yazdığı kitabi merak içinde okumaktayım.:) Bizden hiç bir kar gözetmeyen Elif hanıma küçük bir desteğim olsun istedim acizane :)






gulihan nin diyetle imtihani 44 gun 2



Evet gelelim diyetimize aslında diyet değil 'Sağlıklı Yaşam' kitaptan ilk öğrendiğim bu oldu:).


Bu gün ihtibarı ile birinci liste bitiğinde 77.5 idim şimdi ise 2. Liste bitiminde 77 kiloyum bu haftayı 500 gr. ile tamamladık. Yavaş ama kararlı adımlarla ilerlemekteyiz.:)))






Buda 3. Listeden bir örnek






gulihan nin diyetle imtihani 44 gun 3






Dün kendime bu cici eteği aldım evet 40 beden etek cuk oldu :))) çok mutlu oldum. Bundan önceki haftada lcw hep almak istediğim bir kot ceket vardı indirimde görünce baktım 38 beden önce bu bana olmaz ki dedim sonra olunca giyerim diye kendimi motive etmek için aldım eve geldiğimde içine girebildiğimi görünce daha bir sevindim en azından içindeyim darda olsa yazın giyerim inşallah :))


gulihan nin diyetle imtihani 44 gun 4



gulihan nin diyetle imtihani 44 gun 5


No comments:

Post a Comment