Wednesday, October 9, 2013

Diyet mi Yapıyorsunuz Deneyin: Cevizli , Peynirli Buğday Salatası



diyet mi yapiyorsunuz deneyin cevizli peynirli bugday salatasi 1
Diyet yapmak bu kadar korkunç mu !!?

Evet,  diyet yapmak  tek öğünde  sadece bu salatayı  yemek zorunda olmak demek. Alıştığı tatların dışına çıkmayı sevmeyen kızımın, salatanın buğdayla hazırlandığını duyunca ilk tepkisi bu oldu.Tatması için ne kadar ısrar etsem de başarılı olamadım. Tadı bana göre gayet  güzel. Sağlıklı beslenmeyi  önemseyen herkesin menüsünde bulunduracağını düşündüğüm bir salata.

Organik kabuklu buğday ana malzemesi, ceviz, soğuk sıkım sızma zeytinyağı, süzme peynirden hazırlanmış peynir topları , havuç, yeşil soğan , közlenmiş kırmızı biber ve cherry domates içeriyor. Kabuklu buğday   çok daha lezzetli...

-Dilediğiniz  miktarda  kabuklu buğdayı, yıkadıktan sonra , bir gece önceden ıslatın. Ertesi gün suyunu dökmeden üstünü kapatacak kadar su ilave ederek  haşlayın. Yiyeceğiniz miktarı salata tabağınıza alıp  kalan kısmını  derin dondurucuya koyarak saklayabilirsiniz.

-Salata   tabağına aldığınız  buğdayınıza havuç rendesi, ceviz parçaları, zeytinyağı, tuz, domates, yeşil soğan,bir tutam taze nane ve maydanoz, peynir  ve limon ya da nar ekşisi ilave edin. Salatanız hazır.


diyet mi yapiyorsunuz deneyin cevizli peynirli bugday salatasi 2
DIETSPOTLIGHT

Diyet yapanlar ve kilo kaybetmek isteyenler bu siteyi ziyaret edin:

Dietspotlight.com - the complete health and weight loss resource.

No comments:

Post a Comment