Friday, September 6, 2013

TAŞ DEVRİ DİYETİ İLE SAĞLIKLI KALIN












tas devri diyeti ile sa likli kalin 1

Taş Devri Diyeti Nasıl Yapılır


Taş Devri Diyetiİle Sağlıklı Kalın



Taş devri Diyet,Taş Devri Diyeti Nedir,Taş devri diyeti nasıl yapılır,Taş devri diyeti ile sağlıklı kalın,taş devri diyeti yapım,taş devri diyeti,tas devrı dıyet lıstesı

taş devri diyeti listesi,taş devri diyeti nasıl yapılır,taş devri nasıldır,şeker hastaları için taş devri diyet listesi,şeker hastaları için taş devri diyeti,şifalı taş devri, taş devri diyeti ahmet aydın,taş devri diyeti programı,daş diyeti,taş devri diyeti yorumları,tas devri listesi,taş diyeti



Diyet yapmak isteyenlerin yeni gözdesi,Taş Devri Diyeti.Taş devri diyeti ile sağlıklı kalın sloganıyla yola çıkan  Taş devri Diyeti Nedir, Taş Devri Diyeti Nasıl Yapılır sorularının cevabı burada.

Taş Devri Diyeti Nedir ?

Günümüzden milyonlarca yıl önce yaşayan ilk insanların, kemik yapılarından tutun da dişlerine kadar herşeyinin mükemmel olması, onların nasıl beslendiği sorusunu akla getiriyor. Bu sebeple yapılan araştırmalarda,avcı ve toplayıcılıkla geçimini sağlayan kişilerde genler ve idare ettikleri enzimlerin sadece et, meyve ve sebze gibi doğal gıdalar ile baş edecek etkinliğe ve donanıma sahip olduğunu, günümüz insan genlerinin yüzde 99’unun 40 bin yıl önceki homo sapien genleri olduğunu ortaya çıkardı. Yani bizim vücudumuz, sentetik ve doğal olmayan hiç bir maddeyi kabul etmediğinde dolayı, sağlık sorunları yaşıyoruz. Taş devri insanının beslenme düzenine dönmemiz gerektiği için de bu diyete taş devri diyeti deniyor.

Taş ;Devri Diyeti Nasıl Yapılır-Taş Devri Diyeti Yapımı

* İnsanların genetik yapısı bazı gıdalara hazır ama bazılarını yemek üzere programlanmamış. Örneğin; inek sütü. Buzağılar için ideal ama insan için yeterli yağ (Omega yağları) içermiyor ve beyin gelişimi için yetersiz.

* Kimyasal olan her şey, koruyucu ve raf ömrü uzatıcı maddeler, renk vermek için kullanılan gıda boyaları kesinlikle taş devrinin beslenme programında yok.

* Kafein ise tarihin çok daha ileri çağlarında keşfedilmiş, yine uzak durulacaklar listesinde.

Tas Devrı Dıyet Lıstesı,Taş Devri Diyeti Listesi :

Taş devri diyeti sırasında, aşağıdaki besinlerin tüketilmesi yasak...

* Tuz ve şeker insanların beslenmesine sonradan eklenen ürünler

* Fasulye cinsleri (kuru, taze hiçbir türü).

* Patates.

* Buğday, arpa, mısır gibi tahıl ürünleri (un ve undan yapılabilen makarna, ekmek gibi tüm ürünler dahil). Toksinleri pişirme yolu ile yok ettiğimiz gerçek ama maalesef hepsini değil. Bir miktar kalarak vücudumuzda birikmeye neden olmaktaymış. Ayrıca yukarıdaki gıdaları yemeyi başaran insanoğlu bir anda aldığı kalori miktarını ikiye katlayarak şişmanlık sorununun yolunu açmış. Karbonhidrat ve glisemik indeksleri çok yüksek. Hem kilomuzun ideal olması hem de toksin almamak için uzak durulması şart gıdalar bunlar.

* Süt ve süt ürünleri.

Taş Devri Diyeti Programı,Tas Devri Listesi :

Taşi devri diyeti sırasında aşağıda verilen besinlerin kesinlikle ve kesinlikle tüketilmesi gerekli..

* Et, tavuk ve balık.

* Yumurta.

* Meyve.

* Sebze.

* Çerez çeşitleri (yer fıstığı hariç). Badem, ceviz öneriliyor.

* Çilek, böğürtlen ve dut çeşitleri.

Özellikle fazla yenilmesi önerilen ürünler

* Kök sebzeleri (havuç, şalgam, yabani havuç, yer elması).

* Sakatat (özellikle ciğer ve böbrek).

Bu diyette yağlar en hassas konu. Omega 3 alımımızı artırmamız ama Omega 6 alımımızı azaltmamız gerekirken, modern diyetler ile tersini yapar olmuşuz. Bu yüzden kapsamlı bir şekilde bu diyeti uyguladığımızda, vücudumuzun ihtiyacı olan oran ve kalitede gerekli yağları almamız sağlanıyor. Ve unutmayın; et doğal şekilde ot ile beslenen hayvandan gelmeli. Hormon dolu yemle beslemişse diyetin hiç bir anlamı kalmıyor.

Taş devri Diyet,Taş Devri Diyeti Nedir,Taş devri diyeti nasıl yapılır,Taş devri diyeti ile sağlıklı kalın,taş devri diyeti yapım,taş devri diyeti,tas devrı dıyet lıstesı,taş devri diyeti listesi,taş devri diyeti nasıl yapılır,taş devri nasıldır,şeker hastaları için taş devri diyet listesi,şeker hastaları için taş devri diyeti,şifalı taş devri, taş devri diyeti ahmet aydın,taş devri diyeti programı,daş diyeti,taş devri diyeti yorumları,tas devri listesi,taş diyeti

No comments:

Post a Comment