Wednesday, November 13, 2013

Göbek Eriten Diyet - Ender Saraç















gobek eriten diyet ender sarac 1

Göbek Eriten Diyet - Ender Saraç
Özellikle havaların ısındığı bu günlerde, yaz mevsimine formda girmek, birçok kişinin hayali. Göbek eriten diyet sayesinde bu isteğinize ulaşmak, eskisi gibi zor değil. Ender Saraç'ın formüle ettiği göbek eriten diyet, birçok kişi tarafından uygulanmıştır ve sonuçları memnuniyet yaratmıştır. Ender Saraç'ın "göbek eriten diyet" adı altında sunduğu diyet programı ile siz de fazlalıklarınızdan kurtulabilir ve daha sağlıklı bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Ender Saraç'ın göbek eriten diyetini, disiplinli bir şekilde uygularsanız, 3 hafta içerisinde sonuç alabilirsiniz.



Uyanış: Sabah uyandıktan hemen sonra; içerisinde yarım tatlı kaşığı bal ve biraz limon damlattığınız ballı/limonlu suyu tüketin. Bu karışımın ılık olmasına özen gösterin.

Sabah Sporu: Göbek yağı olan kişiler, yukarıdaki karışımı tükettikten sonra, yaklaşık yarım saat kadar tempolu yürüyüş yapmalıdır.

Kahvaltı: Kahvaltı öğününde, bir adet sert şeftali yiyebilirsiniz ve şeftali ile birlikte kabuklu bir elma tüketebilirsiniz.

Ara Öğün: 2 parmak kadar taze dil peyniri yiyebilirsiniz.

Öğle Öğünü: Derisiz ızgara tavuk tüketebilirsiniz; yanında da taze soğan ve bol roka yemelisiniz.

Ara Öğün (15:00): Birkaç tane yulaflı bisküvi yiyebilirsiniz.

Ara Öğün (17:00): Bir adet yine kabuklu elma tüketmelisiniz.

Akşam Öğünü: Bir dilim buğday ekmeği ve mevsim salatası ile birlikte, birkaç kaşık zeytinyağlı fasulye yiyebilirsiniz.

Gece Öğünü: Bir su bardağı, ılık süt içebilirsiniz; tarçınlı olmalı... Birkaç fincan rezene çayı, kiraz ve mısır püskülü...

Bu diyet listesi ile birlikte, düzenli olarak her gün mekik çekmelisiniz. Nitekim mekik çekmek, göbeği eriten en önemli hareketlerden bir tanesidir. Mekik çekmeden bu diyet programının faydasını görmek zordur.







No comments:

Post a Comment