Thursday, October 17, 2013

Dukan diyet ile bir gün nasil geciyor?



Cok güzel bir soru :) bu soru sürekli e-maillerde ve özel hayatimda soruluyor.Bu yüzden detaili bir post yapmaya kadar verdim.






dukan diyet ile bir gun nasil geciyor 1






Dukan Diyet:






Hafta ici her gün saat 7:00´de kalkip hazirlanip ve kahvalti yapmadan evden cikiyorum. Cikinca tabiki ise arabamla degilde bisikletimle gidiyorum. Isterse eksi -10 derece olsun veya yagmur yagisin benim icin farketmez :) yaklasik 5 seneden beri hergün bikmadan gidip geliyorum ve 70 dakika süremi aliyor.


Ise varir varmaz hemen sekersiz ama bol az yagili sütlü kahvemi iciyorum. Anaokulunda kahvaltiyi cocuklarla saat 9:45´de yapiyoruz.Ve ben hergün 2-3 kasik yulaf kepegini ya yogurt yada sütle yiyorum. Yulaf diyip gecmeyin cünkü bu rejim icin olmazsa olmazlardan ve kesinlikle cok tok tutuyor. Ve sabah vitaminimi almayi ihmal etmiyorum ve yaninda meyve tüketiyorum.(cogu meyveler malesef yazsak :(
Isden cikincada genelde saat 13:00 civarinda hemen spor salonuna gidip 2 saat spor yapiyorum (yakinda sporla ilgili bir post yapacagim).Spordan sonra saat 16:00 civarinda hergün evde oluyorum ve hemen dukan diyet tariflerin yemegini ya annecigimin sayesinde hazir oluyor veya kendim hemen hazirliyorum :)) Yemekden sonra insan kendini yorgun hissediyor gercekdende ve bir iki saat dinlenmeye calisiyorum. Dinlendikden sonra ise kendime meyve hazirlayip hemen arkasindanda yesil cayimi unutmuyorum. Yatmadan öncede hergün olmasada haftada 2-3 gün sütümü icip yatiyorum :)) iste bir günüm böyle geciyor.

Cogu tanidiklarim cok spor yaptigimi düsünüyor, fakat ben öyle düsünmüyorum cünkü bünyem alismis artik, ayni sigaraya baslayanlar gibi benimde bünyem spora alisdi ve birakamiyor :) 





dukan diyet ile bir gun nasil geciyor 2


Umarim güzel ve anlasilacak bir sekilde yazmisimdir :)) sorulariniz varsa cekinmeden her zaman sorabilirsiniz. (Dukan yemek tarifleri gibi vb) Uzun zamandan beri outfit postlari yapmamamin nedenide,baya kilo verdim ve biraz daha verip kiyaslamanizi istiyorum :)






No comments:

Post a Comment